Home » D:News » Zece sfaturi importante privind sportul şi slăbirea

Zece sfaturi importante privind sportul şi slăbirea

Zece sfaturi importante privind sportul şi slăbirea
Publicat: 27.01.2019
Fie că sunt câteva kilograme în plus, fie că e doar retenţie de apă, sunt tot atâtea motive pentru care majoritatea dintre noi intrăm în febra slăbirii. Iată câteva dintre aspectele de care ar trebui să ţii cont atunci când încerci să elimini din kilograme.

Cei mai mulţi dintre noi trebuie să reducă drastic numărul de calorii ca să slăbească. De asemenea nici exerciţiile fizice de la sala nu trebuie realizate pe repede înainte, deoarece acest lucru poate duce la slăbirea articulaţiilor.

1.Apelează la un antrenor ca să înveţi corect mişcările!

Deşi, genuflexiunile, abodomenele şi fandările pot părea uşor de executat, însă ai putea avea surpriza să afli că nu le faci corect. Cel mai bine înainte de orice clasă  de grup, lucrează o oră, două cu un antrenor ca să înveţi să execuţi corect exerciţiile!

2.Începe cu ore mai simple, cum ar fi cele de pilates!

Orele de pilates sunt mai puţin solicitante şi ai ocazia să exersezi corect! De asemenea în cadrul lor înveţi să respiri şi vei putea să faci faţă şi programelor mai intense!

3.Nu exagera cu antrenamentele!

Ideal ar fi să laşi o zi, două între antrenamentele intense. Astfel, organismul se reface după stresul orelor solicitante.

Continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase