Home » D:News » O nouă prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Cum va fi vremea

O nouă prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Cum va fi vremea

O nouă prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Cum va fi vremea
Publicat: 24.01.2019
În continuare, vremea va fi rece în Capitală în următoarele două zile, cu viteze ale vântului la rafală de până la 60 de kilometri pe oră. Va ploua şi temporar se va semnala polei, informează Mediafax.

Potrivit prognozei speciale publicată de Administraţia Naţionalăde Meteorologie (ANM), vântul va continua joi să prezinte intensificări cu viteze la rafală în general de 55-60 km/h, va ploua (în jur de 3…5 l/mp) şi temporar se va semnala polei. În noaptea de joi spre vineri, vântul va diminua în intensitate, iar rafalele vor fi în jur de 35-45 km. Totodată, se vor semnala precipitaţii (6…10 l/mp) sub formă de ploaie şi depuneri de polei, cu tendinţă de transformare în lapoviţă sau ninsoare îndeosebi spre dimineaţă.

Temperatura maximă va fi în jur de -1 grad, iar cea minimă va fi de -3…-2 grade.

Pentru vineri, meteorologii informează că temporar vor mai fi precipitaţii în Bucureşti, dar slabe cantitativ, sub formă de lapoviţă şi ninsoare dimineaţa, apoi mai ales ploaie. Vor mai fi depuneri de polei. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative şi se va situa în jurul valorii de -1 grad Celsius, iar vântul va sufla în general moderat, temporar cu unele intensificări ce vor atinge la rafală viteze de până la 55 km/h. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase