Home » D:News » Conform unor noi imagini, celebrul actor american Jack Nicholson este de nerecunoscut – FOTO

Conform unor noi imagini, celebrul actor american Jack Nicholson este de nerecunoscut – FOTO

Publicat: 07.02.2019
Jack Nicholson a apărut din nou în public alături de fiul său Ray, pe marginea terenului, în timpul unei partide a echipei de baschet preferate, Los Angeles Lakers, la finalul lunii ianuarie.
Echipa preferată a pierdut pierdut meciul, iar celebrul actor şi fiul său au mers seara să mănânce cartofi prăjiţi şi burgeri, prilej pentru presa din toată lumea să remarce problemele de sănătate cu care se confruntă Nicholson, scrie Mediafax.
 
Apariţiile publice ale actorului au fost foarte rare în ultimii an, singura excepţie fiind meciurile celor de la LA Lakers.
 
Actorul nu a mai participat la niciun proiect cinematografic din 2010, când a apărut în comedia „Cum ştii dacă ai noroc?/ How Do You Know”.
 
Nicholson a declarat anterior că se simte mai puţin motivat „să apară”. „Industria cinematografică este cel mai tare domeniu, dar eu nu mai vreau să fac decât filme care impresionează oamenii, filme despre emoţii şi oameni”, spunea actorul.
 
 
Foto: Mediafax
 
Starul trebuia să apară şi într-un remake al peliculei „Toni Erdmann”, programat pentru lansare în 2020, dar a renunţat în timpul filmărilor, arată publicaţia People.
 
Jack Nicholson va împlini 82 de ani în luna aprilie. S-a născut la New York şi s-a consacrat în cinamatografie cu un rol secundar în „Easy Rider”, în 1969. Printre rolurile care l-au transformat într-o legendă a marelui ecran se numără cele din „Chinatown”, în 1974, şi „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, din 1975. A câştigat de trei ori premiul Oscar, pentru personajele interpretate în „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, „Vorbe de alint/ Terms of Endearment”, „Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets”.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase