Home » D:News » Recomandarea autorităţilor pentru bucureşteni în urma unui incendiu masiv la marginea Capitalei: ”Rămâneţi pe cât posibil în case”

Recomandarea autorităţilor pentru bucureşteni în urma unui incendiu masiv la marginea Capitalei: ”Rămâneţi pe cât posibil în case”

Publicat: 19.02.2019
Autorităţile au transmis un mesaj de avertizare prin intermediul aplicaţiei RO-Alert cu privire la incendiul din localitatea Afumaţi din judeţul Ilfov. Bucureştenii au fost sfătuiţi să rămână în case pentru că fumul se deplasează spre Capitală, informează ISU Bucureşti-Ilfov.
„Incendiu depozit Remat în comuna Afumaţi/Ilfov cu degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă în direcţia mun. Bucureşti. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor. DSU-IGSU. Tip: Alerte extreme”, se arată în mesajul transmis prin intermediul Ro-Alert.
 

Potrivit oficialilor ISU Bucureşti-Ilfov, au fost trimise, pentru incendiul din Afumaţi, 18 autospeciale – unele la faţa locului, altele în deplasare şi se lucrează şi la protejarea vecinătăţilor, scrie Mediafax.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că arde, pe o mie de metri pătraţi, o stivă de autoturisme.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase