Home » D:News » Premierele ultimului weekend al acestei luni, de la răzbunare la adolescenţi şi cineaşti de Oscar – VIDEO

Premierele ultimului weekend al acestei luni, de la răzbunare la adolescenţi şi cineaşti de Oscar – VIDEO

Premierele ultimului weekend al acestei luni, de la răzbunare la adolescenţi şi cineaşti de Oscar – VIDEO
Publicat: 23.02.2019
Premierele ultimului weekend din luna februarie acoperă zone care pornesc de la răzbunare, intră prin teritoriul adolescenţilor celebri pe reţele de socializare online şi ajung la cineaşti care pot primi Oscarul chiar la sfârşitul aceleiaşi săptămâni.

Liam Neeson interpretează din nou un personaj care se răzbună în „Cold Pursuit/ Ucide-i cu sânge rece”. Drumul personajului său, Nels Coxman, de la cel mai banal erou al muncii de zi cu zi la rolul de tată care se vede nevoit să îşi facă singur dreptate după moartea fiului e parcurs destul de repede, iar traficanţii de droguri vinovaţi abia apucă să audă inflexiunile ameninţătoare din vocea lui Neeson, scrie Mediafax.

De data aceasta răzbunarea vine prin troiene de zăpadă:

În materie de animaţie, „Der kleine Drache Kokosnuss – Auf in den Dschungel!/ Coconut, micul dragon – Aventuri în junglă”, în regia lui Anthony Power, e continuarea filmului de succes din 2014. Mai întâi, povestea micului dragon a devenit serial, acum povestea merge mai departe cu eroul care nu poate să se bucure de vacanţa în tabără împreună cu prietenii său, Oscar şi Matilda, pentru că în calea lor sunt Dragonii de Apă şi plantele carnivore. Dar tocmai de aceea vacanţa lor se transformă într-o aventură.
 

„Lara. Aribelle şi mâna destinului” este filmul Iulianei Beregoi, idolul adolescenţilor care îi urmăresc pe YouTube canalul. Povestea regizată de Ciprian Ioan Iacob îi are în distribuţie, alături de vedeta în vârstă de 12 ani, pe Lora, Erica Moldovan şi pe Daniela Nane. Aventura are loc între Capital City şi Lost City, unde eroina îşi pierde memoria după un accident.

Misterul pentru adolescenţi decurge după cum urmează:

„The Favourite/ Favorita” e prima dintre cele două premiere de Oscar care ajung în România în acest final de săptămână. Regizorul Yorgos Lanthimos este cunoscut pentru drame obsedante ca „The Killing of a Sacred Deer/ Uciderea cerbului sacru”, „The Lobster/ Homarul” şi „Dogtooth/ Canin”. De data aceasta, rolurile principale sunt interpretate de Emma Stone, Rachel Weisz şi Olivia Colman, care aduc pe ecrane o dramă istorică, din vremea reginei Anne, cunoscută şi pentru că a pierdut nu mai puţin de 17 copii înainte sau după naşterea acestora, la începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia. Rezultatul este o frescă provocatoare în care până şi acordurile muzicii clasice au ceva din aciditatea ritmurilor de azi.


Amprenta regizorului este simţită de la primele imagini făcute publice:

Lumea politică ceva mai recentă este surprinsă în „Vice/ Vicele”, cea de-a doua premieră de Oscar a sfârşitului de săptămână pe ecreanele româneşti. Adam McKay a luat deja Oscarul pentru scenariul de la „The Big Short/ Brokerii apocalipsei”, iar acum aduce pe ecrane povestea lui Dick Cheney, directorul executiv care a ajuns cel mai puternic om din lume dintr-o funcţie care ar fi trebuit să fie mai mult onorifică, aceea de vicepreşedinte al lui George W. Bush Jr. Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Lily Rabe ţin genericul acestei producţii care aşteaptă gala Oscarurilor 2019 cu nu mai puţin de 11 nominalizări.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase