Home » D:News » Ruşii au prezentat drona sinucigaşă, creată de compania Kalaşnikov. Poate schimba complet faţa războiului

Ruşii au prezentat drona sinucigaşă, creată de compania Kalaşnikov. Poate schimba complet faţa războiului

Ruşii au prezentat drona sinucigaşă, creată de compania Kalaşnikov. Poate schimba complet faţa războiului
Publicat: 04.03.2019
Kalaşnikov a prezentat la IDEX o mică dronă care poate distruge ţinte la sol de la o distanţă de 64 de kilometri, prin explodarea la contactul cu ţinta, precum avioanele kamikaze.

Proiectul, intitulat KUB-UAV, a fost prezentat recent la IDEX (International Defence Exhibition & Conference), o expoziţie desfăşurată în Emiratele Arabe Unite. Vehiculul autonom prevesteşte un viitor teribil al războiului, scrie Futurism.

„Este o armă foarte precisă şi eficientă care este dificil de combătut de sistemele anti-aeriene tradiţionale”, a precizat Serghei Chemezov, CEO-ul companiei Rostee, care face parte din Kalaşnikov.

Drona poate atinge viteze de până la 130 km/h şi poate sta în aer până la 30 de minute. De asemenea, KUB-UAV este aproape complet silenţioasă şi poate transporta până la 3 kilograme de explozibil.

Mai mult, preţul dronei este relativ mic, ceea ce poate însemna o nouă eră a războiului.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Compania Kalaşnikov va deschide un „magazin de suveniruri” în cel mai mare aeroport din Moscova

Ţările din Orientul Mijlociu folosesc drone militare venite din China

Verdict sumbru al specialiştilor privind roboţii. ”Vor comite mai multe delicte decât oamenii. Este doar o chestiune de timp” – VIDEO

Viespile negre: armata americană este dotată acum cu „insecte” – FOTO, VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase