Home » D:News » Michael Bolton cântă în România, în două concerte

Michael Bolton cântă în România, în două concerte

Michael Bolton cântă în România, în două concerte
Publicat: 28.02.2019
Cântăreţul american Michael Bolton va susţine două concerte în România, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 20 iulie, şi la Sala Palatului din Bucureşti, pe 22 iulie. Anunţul a fost făcut de organizatorii evenimentelor, care au dat startul vânzării de bilete pe site-urile de specialitate.

Biletele pentru concerte se găsesc în reţeaua iabilet.ro, cu preţuri promoţionale cuprinse între 64 de lei şi 588 de lei (VIP), potrivit Mediafax.

Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie şi se intitluează „A Symphony of Hits”. Bolton a rearanjat piesele sale de succes pentru acest album în manieră simfonică, cu participarea renumitei West Australian Full Harmonic Orchestra.

Cântăreţul şi compozitorul Michael Bolton a vândut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial. Muzicianul a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. şi Kenny Rogers. Pe scenă a cântat alături de adevărate legende, de la regretatul Luciano Pavarotti, la Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming şi BB King.

Michael Bolton s-a remarcat la mijlocul anilor 1980 ca interpret al baladelor soft-rock. A cucerit un public de toate vârstele cu muzica şi timbrul său vocal inconfundabil, „How Am I Suppose To Live Without You”, „A Love So Beautiful”, „Said I Loved You… But I Lied”, „When a Man Loves a Woman”, fiind doar câteva dintre piesele sale celebre.

În 1991, Bolton a lansat albumul „Time, Love & Tenderness”, ce i-a adus şi primul Grammy pentru coverul piesei „When a Man Loves a Woman”.

Michael Bolton a câştigat, printre altele, două premii Grammy, şase premii American Music, a primit trei nominalizări la Emmy şi o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Cântăreţul american a avut şi câteva apariţii în sitcom-urile „Doi bărbaţi şi jumătate”, „Glee”, „Fresh off the Boat”, „Last Week Tonight” etc.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase