Home » D:News » După 43 de ani petrecuţi în singurătate, ”cel mai trist elefant din lume” a murit aşa cum a trăit – VIDEO

După 43 de ani petrecuţi în singurătate, ”cel mai trist elefant din lume” a murit aşa cum a trăit – VIDEO

După 43 de ani petrecuţi în singurătate, ”cel mai trist elefant din lume” a murit aşa cum a trăit – VIDEO
Publicat: 08.03.2019
„Cel mai trist elefant din lume”, pe nume Flavia, a murit din cauza vieţii solitare din captivitate, transmite Fox News.

Un purtător de cuvânt al grădinii zoologice din Cordoba, sudul Spaniei, precizează că Flavia a murit la vârsa de 47 de ani. Femela a fost eutanasiată după ce a căzut, fiind prea slăbită să se mai ridice, scrie Mediafax.

În ultimele luni, sănătatea elefantului s-a deteriorat, Flavia suferind de depresie de pe urma anilor petrecuţi în singurătate la grădina zoologică.

Flavia a fost despărţită de familia sa din India, la vârsa de  doar trei ani, iar apoi a fost capturată şi adusă la grădina zoologică, unde şi-a petrecut ultimii ani din viaţă. Viaţa solitară a elefantului a fost subiectul multor critici, pentru că elefanţii, ca şi oamenii, au nevoie de companie.

Organizaţia pentru drepturile animalelor Pacma a dorit să mute elefantul într-un spaţiu diferit, din Europa, unde ar fi fost înconjurată de semenii săi. Din păcate, acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase