Home » D:News » După acuzaţiile de abuz sexual din documentarul Leaving Neverland, muzica lui Michael Jackson a început să fie retrasă de la posturi radio din toată lumea

După acuzaţiile de abuz sexual din documentarul Leaving Neverland, muzica lui Michael Jackson a început să fie retrasă de la posturi radio din toată lumea

După acuzaţiile de abuz sexual din documentarul Leaving Neverland, muzica lui Michael Jackson a început să fie retrasă de la posturi radio din toată lumea
Publicat: 12.03.2019
Posturi de radio din ţări precum Australia, Noua Zeelandă şi Canada au anunţat că nu vor mai difuza muzica lui Michael Jackson, în contextul lansării documentarului HBO care conţine oribile acuzaţii de abuz sexual la adresa starului, potrivit dailymail.co.uk.

Nova Entertainment din Sydney, Australia, este un post recent de radio care a luat decizia. În acelaşi timp, reprezentanţii radioului australian ARN au anunţat că „monitorizează cu atenţie sentimentele ascultătorilor privind artiştii”.

În Noua Zeelandă, piesele starului sunt aproape absente în totalitate de pe undele radio, după ce două mari reţele din ţară, MediaWorks şi NZME, lideri pe segmentul comercial, au anunţat că nu vor mai difuza muzica lui Michael Jackson. În acelaşi timp, postul de stat Radio NZ a indicat că muzica lui Jackson nu figura oricum în playlist-ul său.

CTV, o reţea de radio majoră din Quebec şi Ontario, Canada, a anunţat de asemenea că nu va mai difuza muzica starului, mai ales după ce ascultătorii şi-au exprimat opiniile în acest sens.

Tot recent, publicaţia britanică The Times a scris că muzica lui Jackson nu mai face parte din playlist-ul BBC Radio 2, dar, ulterior, BBC a transmis într-un comunicat că nu a interzis muzica starului.

Documentarul „Leaving Neverland”, care prezintă mărturiile a doi bărbaţi ce îl acuză pe Michael Jackson de abuz sexual, a devenit a treia cea mai urmărită producţie dintre documentarele HBO din ultimul deceniu. Cele patru ore de documentar au fost difuzate duminică şi luni.

Potrivit prezentării oficiale, „Leaving Neverland” explorează „manipularea şi abuzarea” a doi bărbaţi de la vârsta de 7, respectiv 10 ani.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase