Home » D:News » Mărturisirile unui om care consuma aproape zilnic cocaină. ”Mi-am suflat nasul şi mi-a căzut o bucată de carne”

Mărturisirile unui om care consuma aproape zilnic cocaină. ”Mi-am suflat nasul şi mi-a căzut o bucată de carne”

Mărturisirile unui om care consuma aproape zilnic cocaină. ”Mi-am suflat nasul şi mi-a căzut o bucată de carne”
Publicat: 31.03.2019
Un bărbat de 44 de ani care cheltuia 1.000 de lire sterline pe săptămână pentru a se aproviziona cu cocaină a renunţat la drog după ce i-a căzut o parte din nas.

Ian Higginson, în vârstă de 44 de ani, din Wythenshawe, Manchester, nu mai este dependent de substanţa care i-au distrus sănătatea, scrie The Daily Mirror.

Acesta. care a devenit „sclavul” cocainei în urmă cu 25 de ani, a declarat: „dependenţa mea a început când m-am mutat în sud. Am devenit însoţitor de bord şi făceam curse lungi în Caraibe. În Jamaica, cocaina era pretutindeni şi cu cât stăteam mai mult între zboruri, cu atât mai des aveam acces la droguri. Am cunoscut un tip care importa cocaină şi în Jamaica am fost la el, unde m-am aprovizionat serios. Dependenţa a început să mă afecteze foarte tare. În Marea Britanie, lucram chiar şi în zilele libere, ca bouncer de discotecă, unde câştigam mulţi bani şi prizam cocaină pentru a rămâne treaz”.

„Cheltuiam 3-400 de lire sterline pe săptămână, uneori chiar şi 1.000. Am înfiinţat afaceri de succes, dar toţi banii îi dădeam pe droguri. Când a murit mama, mi-a lăsat casa, care valora 160.000 lire sterline – am cheltuit jumătate din bani din vânzare pe cocaină. Mi-a ruinat fiecare relaţie, deoarece puneam cocaina pe primul plan”, a continuat Higginson.

„Eram sclavul cocainei”.

În 2016, Ian a ajuns la spital din cauza dependenţei de droguri. „Mi-am suflat nasul şi mi-a căzut o bucată de carne”, a declarat acesta. „Am fost dezgustat. Durerea era atât de mare, dar tot am tras cocaină pentru a scăpa de ea. Am ajuns în stare foarte precară în spital, au zis că am infecţie la creier, cancer, dar nasul meu arăta prea rău pentru a stabili exact dacă rana este cancerigenă sau nu”, a mai spus bărbatul.

Citeşte continuarea pe Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase