Home » D:News » Cel mai bun sprinter din istorie, Usain Bolt, a întrecut un motortaxi

Cel mai bun sprinter din istorie, Usain Bolt, a întrecut un motortaxi

Cel mai bun sprinter din istorie, Usain Bolt, a întrecut un motortaxi
Publicat: 04.04.2019
Fostul sprinter jamaican Usain Bolt, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 metri şi 200 metri, a câştigat într-o cursă împotriva unui mototaxi, care a avut loc în Lima, capitala statului Peru, anunţă agenţia EFE, citată de Mediafax.

Jamaicanul Usain Bolt, cel mai rapid sprinter din lume pe o distanţă de 100 de metri, cu un record de 9,58 secunde, dar şi pe 200 de metri, pe care i-a alergat în 19, 19 secunde, nu a avut foarte mari probleme marţi în câştiga o cursă scurtă, pe o distanţă de 50 de metri, împotriva unui motortaxi, în Lima.

Acest tip de vehicul motorizat este foarte des întâlnit pe străzile din Peru şi poate atinge o viteză maximă de 60 km/h astfel că jamaicanul nu a avut nicio problemă în a-l depăşi.

Cel mai bun sprinter din istorie şi deţinătorul recordului all-time la sută de metri (9,58 secunde, la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008), Usain Bolt s-a retras din altletism în 2017 şi a încercat să devină fotbalist, însă a renunţat la noul proiect din viaţa sa.

Jamaicanul a câştigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, în probele de 100 de metri, 200 de metri şi ştafeta de 4×100 de metri. Usain Bolt are opt medalii olimpice de aur în carieră.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase