Home » D:News » „Homecoming”, un documentar despre Beyonce, va fi lansat de Netflix

„Homecoming”, un documentar despre Beyonce, va fi lansat de Netflix

„Homecoming”, un documentar despre Beyonce, va fi lansat de Netflix
Publicat: 10.04.2019
Pe Netflix va fi lansat un documentar despre Beyonce, intitulat "Homecoming", despre care se speculează că va conţine imagini filmate în timpul spectacolelor susţinute de aceasta anul trecut la festivalul american Coachella, relatează apnews.com.
Anunţul a fost făcut pe paginile Netflix de pe reţelele de socializare online. Reprezentanţii platformei au publicat o imagine cu un fond galben peste care era scris cuvântul „Homecoming” şi o dată, 17 aprilie, scrie Mediafax.
 
Deşi Netflix a refuzat să dea mai multe detalii, fanii speculează că documentarul va conţine filmări din timpul prestaţiei susţinute de artistă la festivalul american Coachella 2018, organizat în deşertul Colorado. Aceştia consideră că schema de culori folosită în imagine este similară cu cea folosită de cântăreaţa americană în apariţiile de la evenimentul din aprilie 2018.
 
Producţia se poate concentra însă şi asupra programului de burse lansat de Beyonce anul trecut – „Homecoming Scholars Awards Program”.

Cântăreaţa americană a devenit cunoscută, în ultimii ani, pentru discreţia cu care îşi înconjoară proiectele. Aceasta şi-a lansat cel mai recent album solo, „Lemonade”, prin intermediul unui program special difuzat pe postul de televiziune american HBO în 2016. Proiectul fusese ţinut secret înainte de lansare.
 
Beyonce Knowles, în vârstă de 37 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 23 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child , 19 în calitate de artistă solo şi unul pentru un album compus în colaborare cu soţul ei, Jay-Z. Beyonce a jucat şi în filme precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „The Pink Panther/Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase