Home » D:News » Marina Statelor Unite stabileşte un ghid pentru raportarea potenţialelor întâlniri cu OZN-uri

Marina Statelor Unite stabileşte un ghid pentru raportarea potenţialelor întâlniri cu OZN-uri

Marina Statelor Unite stabileşte un ghid pentru raportarea potenţialelor întâlniri cu OZN-uri
Publicat: 29.04.2019
Marina Statelor Unite lucrează la o serie de reglementări şi proceduri prin care militarii să poată raporta superiorilor eventualele apariţii ale unor aeronave neindentificate.
Noile reglementări vor permite marinarilor şi piloţilor de avioane să raporteze superiorilor apariţia şi, după caz, interacţiunile cu aeronavele neidentifcate, ulterior cazurile identificate vor face subiectul investigaţiilor autorităţilor militare, notează Politico, citat de către Futurism.

Aeronave neidentificate nu înseamnă OZN-uri

O precizare importantă care trebuie făcută este aceea că creionarea unui cadru formal pentru marinari şi piloţi, prin care aceştia să raporteze aeronavele suspecte neidentificate, nu echivalează cu un anunţ legat de existenţa vieţii extraterestre. Trecând peste toate teoriile conspiraţiei care leagă guvernul Statelor Unite ale Americii de contactele cu extratereştrii, aceste viitoare reglementări au o natură cât se poate de practică şi raţională. „Au existat un număr semnificativ de rapoarte cu privire la aeronave neautorizate sau neidentificate care au pătruns în diferite spaţii aeriene militare”, a declarat Marina Statelor Unite ale Americii. 
 
Scopul acestor reglementări este de a studia toate rapoartele cu privire la aeronavele neidentificate şi cu privire la fenomenele aeriene neidentificate, însă, cine va fi responsabil de cercetarea cazurilor este încă neclar. În 2017, New York Times a relatat existenţa unui program de supraveghere aeriană, Advanced Aerospace Threat Identification Program, zvonurile sugerând că noile reglementări reprezintă o consecinţă a acestuia.
 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Serviciile secrete si extraterestrii – povestea unor relatii nerecunoscute

Extratereştrii sunt reali, iar oamenii i-ar putea distruge, susţine un nou studiu

A fost iniţiat un proiect extraordinar, ce va permite detectarea civilizaţiilor extraterestre sofisticate

Rapiti de extraterestri: multe povesti si o teorie

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase