Home » D:News » Foştii membrii ai trupei Queen sunt mai bogaţi decât regina Marii Britanii

Foştii membrii ai trupei Queen sunt mai bogaţi decât regina Marii Britanii

Publicat: 07.05.2019
Foştii membrii ai trupei Queen sunt mai bogaţi decât regina Marii Britanii
Averea adunată de foştii membrii ai trupei Queen a depăşit-o pe cea a reginei Marii Britanii estimează un clasament publicat de Sunday Times, citat de Mediafax.

Lista bogaţilor publicată de The Sunday Times arată că Brian May, Roger Taylor şi John Deacon, foştii componenţi ai trupei Queen rămaşi în viaţă au adunat împreună o avere de 445 de milioane de lire sterline. Averea lor a crescut mai ales după succesul peliculei ”Bohemian Rhapsody”.

Este ironic faptul că suma adunată de muzicienii care au cântat în trupa al cărei nume înseamnă ”regina” a depăşit cifra de 370 de milioane, la cât este estimată averea Reginei Elisabeta potrivit aceluiaşi clasament.

Averile muzicienilor se pare că au crescut cu câte 25 de milioane de lire sterline după ce filmul care spune povestea trupei a raportat încasări de 896 de milioane de dolari în toată lumea. Filmul a readus vechile piese ale trupei în topuri şi a impulsionat vânzările online.

Piesa care a dat titlul filmului a ajuns cel mai căutat cântec din secolul XX în mediul online.

Chiar şi fosta logodnică a lui Freddie Mercury, Mary Austin, a câştigat destul de bine în urma succesului pe care l-a avut filmul, ea fiind moştenitoarea a 75% din toate câştigurile cuvenite fostului solist al trupei.

În ciuda succesului financiar, filmul a întâmpinat critici în legătură cu reprezentarea superficială a persoanelor afectate de virusul HIV şi a comunităţii gay. Mai mult, regizorul Bryan Singer a fost concediat cu două săptămâni înainte să fie încheiată producţia, după ce s-a confruntat cu acuzaţi de agresare sexuală a unor minori.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase