Home » D:News » Un program AI îţi poate transforma fotografiile încât să semene cu căţei sau pisici

Un program AI îţi poate transforma fotografiile încât să semene cu căţei sau pisici

Un program AI îţi poate transforma fotografiile încât să semene cu căţei sau pisici
Publicat: 22.05.2019
Inteligenţa artificială are şi aplicaţii amuzante, una dintre cele mai recente astfel de aplicaţii reuşeşte să convertească pozele oamenilor în poze cu câini sau pisici.
Un algoritm programat de către Nvidia, numit „PetSwap”, poate să ia o fotografie cu faţa unui om şi să o transforme într-o multitudine de căţei, pisici şi chiar alte specii, notează Futurism.
 
Algoritmul dezvoltat, numit FUNIT, prescurtarea de la Few-shot UNsupervised Image-to-Image Translation, se bazează pe un program care este folosit pentru „antrenarea” vehiculelor autonome pentru condiţiile de drum periculoase.
 
Aceast program de inteligenţă artificială de poate dovedi a fi o sursă de amuzament pentru cei care aleg să îl folosească. De asemenea, s-ar putea dovedi şi o oportunitate de a dezvolta modul în care operează programele de inteligenţă artificială. Astfel, cercetătorii speră să îmbunătăţească abilitatea acestor programe de a generaliza pornind de la o cantitate redusă de informaţii, lucru care în prezent este imposibil pentru acestea.
 

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase