Home » D:News » Robert Downey Jr. promite să salveze planeta în zece ani. La ce apelează pentru asta

Robert Downey Jr. promite să salveze planeta în zece ani. La ce apelează pentru asta

Robert Downey Jr. promite să salveze planeta în zece ani. La ce apelează pentru asta
Publicat: 06.06.2019
Actorul american Robert Downey Jr., celebru pentru rolul Iron Man/Tony Stark din universul Marvel, promite să salveze planeta în zece ani, graţie noilor tehnologii, iar în acest sens va lansa anul viitor o organizaţie non-profit, potrivit variety.com.

Starul a făcut anunţul la evenimentul Amazon Re: Mars, care a avut loc în Las Vegas, SUA. În aprilie 2020, va fi lansată The Footprint Coalition, o organizaţie care va folosi noile tehnologii pentru a salva planeta, potrivit Mediafax.

„Cu robotică şi nanotehnologii vom putea curăţa semnificativ, dacă nu complet, planeta în zece ani”, a declarat actorul, care spune că îşi bazează spusele pe rapoarte făcute de experţi în domeniu.

Artistul nu a oferit însă detalii concrete despre modul în care organizaţia îşi va atinge obiectivele.

Un site al The Footprint Coalition a fost lansat după conferinţa susţinută marţi de Robert Downey Jr., însă utilizatorii pot deocamdată doar să se înscrie pentru a primi un buletin informativ.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale şi a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din „Chaplin”, în 1992, şi pentru cel secundar din „Tropic Thunder/ Furtună tropicală” în 2009. Starul american a impresionat publicul şi criticii de cinema cu rolurile din „Air America”, „Natural Born Killers/ Născuţi asasini”, „Kiss Kiss Bang Bang/Săruturi şi focuri de armă”, „Good Night, and Good Luck/ Noapte bună şi noroc!/”, „The Incredible Hulk/ Incredibilul Hulk”, trilogia „Iron Man/ Omul de oţel”, seria „Sherlock Holmes” şi franciza „Avengers/ Răzbunătorii”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase