Home » D:News » Ministrul care ”regretă profund” faptul că a consumat cocaină în tinereţe

Ministrul care ”regretă profund” faptul că a consumat cocaină în tinereţe

Ministrul care ”regretă profund” faptul că a consumat cocaină în tinereţe
Publicat: 11.06.2019
Ministrul britanic al Mediului, Michael Gove, aflat în cursa pentru funcţia de prim-ministru al Marii Britanii, a declarat că „regretă profund” faptul că a consumat cocaină în urmă cu aproximativ 20 de ani, relatează BBC, citat de Mediafax.

Ministrul a declarat în cadrul unui interviu că a consumat cocaină în cadrul mai multor „evenimente sociale”, în perioada în care lucra ca jurnalist.

„Am consumat drogul de mai multe ori, în cadrul unor evenimente sociale, acum mai mult de 20 de ani. Pe vremea aceea lucram ca jurnalist. A fost o greşeală. Mă uit înapoi şi cred că îmi doresc să nu fi făcut acest lucru”, a transmis Gove.

Ministrul a declarat că nu consideră că acest lucru ar trebui să îi afecteze candidatura pentru funcţia de lider al Partidului Conservator şi prim-ministru al Marii Britanii.

„Cred că toţi politicienii au avut o viaţă înainte de a intra în politică. Cu siguranţă, când lucram ca jurnalist nu îmi imaginam că voi intra în politică”, a adăugat Gove.

De asemenea, Michael Gove a transmis că cetăţenii ar trebui să se uite la evoluţia sa politică şi să îşi dea seama că este pregătit să conducă.

„Am văzut răul pe care îl pot face drogurile altor persoane şi de aceea regret profund decizia luată”, a adăugat Gove.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase