Home » D:News » Sean Paul, impresionat publicul din România: ”A fost nebunie curată. Mi-aş dori să mă reîntorc aici”

Sean Paul, impresionat publicul din România: ”A fost nebunie curată. Mi-aş dori să mă reîntorc aici”

Sean Paul, impresionat publicul din România: ”A fost nebunie curată. Mi-aş dori să mă reîntorc aici”
Publicat: 06.07.2019
Rapper-ul Sean Paul a mărturisit, în faţa a peste 60.000 de fani veniţi la Neversea, că şi-ar dori să revină în România, show-ul din a doua zi a celui mai mare festival organizat la malul mării fiind caracterizat de artist ca o „nebunie curată”.

Debutul celei de-a doua zile a festivalului Neversea a fost făcut de pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici şi Afrojack, cu care fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre.

Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, iar la finalul show-ului a spus că s-a simţit incredibil.

„Ştiam că publicul din România ştie să se distreze dar în această seară mi-au depăşit toate aşteptările. A fost nebunie curată şi m-am simţit incredibil de bine pe scenă. Mi-aş dori să mă reîntorc aici”, a mărturisit Sean Paul.

Peste 60.000 de fani din ţară şi din străinătate au participat la cea de-a doua zi festivalului Neversea.

Show-urile lui Albwho, The Motans, Grasu XXL, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici şi Afrojack au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook şi canalul de YouTube Neversea.

Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti, printre care Raresh, Guy Gerber,Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus Dj Set şi alţii.

Sâmbătă seară pe scena principală a festivalului vor urca artista Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum şi Manuel Riva şi Delia.

Citeşte continuarea pe Mediafax!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase