Home » D:News » Trump nu mai are voie să blocheze cetăţenii care intră pe contul său de Twitter

Trump nu mai are voie să blocheze cetăţenii care intră pe contul său de Twitter

Trump nu mai are voie să blocheze cetăţenii care intră pe contul său de Twitter
Publicat: 11.07.2019
Preşedintele american Donald Trump a primit interdicţie de a bloca cetăţenii care intră pe contul său de socializare de pe Twitter, a decis o curte de apel din Statele Unite, potrivit publicaţiei The Independent.

Preşedintele nu poate încălca amendamentul privind drepturile cetăţenilor prin interzicerea acestora de a vedea mesajele lui sau să posteze pe pagina sa, a decis curtea.

Constituţia nu îi permite lui Trump să ”excludă persoane de pe o reţea de dialog online altminteri deschisă pentru toţi din cauza faptului că îşi exprimă puncte de vedere cu care el nu este acord”, au anunţat judecătorii.

Trump şi mai mulţi membrii din echipa sa au fost daţi în judecată de mai mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare online care au fost blocaţi de el pe Twitter. Asta înseamnă că utilizatorii blocaţi nu mai pot vizualiza profilul sau să îi trimită mesaje.

Judecătorii au explicat decizia prin faptul că profilul lui Trump de pe Twitter este unul public, iar preşedintele nu le poate interzice cetăţenilor de a-i accesa contul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase