Home » D:News » Sylvester Stallone e nemulţumit de faptul că nu a ştiut cum să păstreze drepturile pentru „Rocky”

Sylvester Stallone e nemulţumit de faptul că nu a ştiut cum să păstreze drepturile pentru „Rocky”

Sylvester Stallone e nemulţumit de faptul că nu a ştiut cum să păstreze drepturile pentru „Rocky”
Publicat: 25.07.2019
Sylvester Stallone e nemulţumit de faptul că nu a ştiut cum să păstreze drepturile pentru "Rocky", cu toate că a scris scenariul şi a jucat în fiecare peliculă din serie, anunţă platforma Contact Music.

Cunoscutul actor, în vârstă de 73 de ani, nu doar că a jucat personajul care dă titlul seriei inaugurate de producţia din 1976, dar a scris şi scenariul filmului care a adunat nu mai puţin de 10 nominalizări la Oscar.

Prima producţie ”Rocky” a câştigat trei premii ale Academiei Americane de Film, pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor şi cel mai bun montaj.

Stallone este înfuriat de faptul că a avut ”zero proprietate” asupra producţiei şi crede că ar fi meritat o parte din drepturi pentru familia sa.

Până acum au fost realizate opt pelicule în seria ”Rocky”, incluzând peliculele inspirate de povestea originală precum ”Creed” şi ”Creed II”.

”E singura voce care poate să spună ce vreau fără să stârnească râsul sau să sune prosteşte, ori prea pretenţios şi sentimental, pentru că aşa e el”, spune Stallone.

Actorul spune că era naiv şi tânăr atunci când a făcut primul contract pentru personaj şi nu a ştiut cum să păstreze drepturile, iar acum nu vrea ”să facă prea multe valuri”.

Citeşte continuarea pe Mediafax!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase