Home » D:News » Noul ”Fast&Furious”, lider de weekend la premieră în America de Nord, dar modest la nivelul francizei

Noul ”Fast&Furious”, lider de weekend la premieră în America de Nord, dar modest la nivelul francizei

Publicat: 06.08.2019
Noul ”Fast&Furious”, lider de weekend la premieră în America de Nord, dar modest la nivelul francizei
Cea mai recentă producţie din seria ”Fast&Furious” a fost liderul încasărilor în primul weekend al lunii august, dar prognozele arată că abia ar fi pe locul şapte între filmele din franciză, potrivit cifrelor din box-office-ul nord-american, citate de Mediafax.

”Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw/ Furios şi iute: Hobbs & Shaw” a intrat pe ecranele americane direct pe prima poziţie de box-office, cu 60,8 milioane de dolari după un weekend în care nicio altă premieră nu a mai ajuns pe primele 10 poziţii ale clasamentului. Cu toate acestea pelicula care îi reuneşte pe Dwayne Johnson şi Jason Statham în rolurile principale nu pare să promită din punctul de vedere al încasărilor decât a şaptea performanţă între cele nouă filme lansate în serie până acum, potrivit celor de la Box-Office Mojo. Aceleaşi surse spun că producţia a stat mai bine decât concurenţa în Rusia, Marea Britanie şi Japonia.

”The Lion King/ Regele Leu”, remake-ul uneia dintre cele mai de succes poveşti de animaţie rămâne în top, îşi scrie propria istorie, coborând o singură poziţie în box-office-ul american, cu încă 38,2 milioane de dolari încasaţi.

Podiumul virtual al weekendului este încheiat de producţia lui Quentin Tarantino, ”Once Upon a Time in Hollywood/ A fost odată la… Hollywood” care şi-a înjumătăţit încasările în a doua săptămână adăugând alte 20 de milioane de dolari parcusului său de până acum în cinematografele de ”acasă”.

Tot un loc a coborât faţă de săptămâna trecută şi ”Spider-Man: Far from Home/ Omul-Păianjen: Departe de casă”, după ce a raportat un final de săptămână cu 7.75 milioane de dolari adunate în cinematografele americane şi canadiene.

Locul cinci este revendicat la început de august de Disney şi Pixar cu ”Toy Story 4/ Povestea jucăriilor 4”, cu alte 7,1 miloane de dolari strânse la teşcherea.

Primele zece poziţii din box-office sunt completate de ”Yersterday”(2,44 milioane de dolari), ”The Farewell”(2,42 milioane de dolari), ”Crawl/ Ape ucigaşe”(2,1 milioane de dolari), ”Aladdin”(2 milioane de dolari) şi ”Annabelle Comes Home/Annabelle 3”(cu încă 875 de mii de dolari adunaţi).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase