Home » D:News » Comedia ”Good Boys”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Comedia ”Good Boys”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Comedia ”Good Boys”, pe primul loc în box office-ul nord-american
Publicat: 20.08.2019
Comedia "Băieţi buni/ Good Boys", de Gene Stupnitsky, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 21 de milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com, citat de Mediafax.

După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max (Jacob Tremblay), un puşti de 12 ani, intră în panică pentru că nu ştie să sărute. Dornic să înveţe rapid, Max şi bunii lui tovarăşi Thor (Brady Noon) şi Lucas (Keith L. Williams) se decid să folosească drona tatălui protagonistului, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze – sau aşa visează ei – un cuplu de adolescenţi îndrăgostiţi din vecini, potrivit cinemagia.ro.

Liderul săptămânii trecute, „Furios şi iute: Hobbs & Shaw/ Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, de David Leitch, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 14,14 milioane de dolari. După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza „Furios şi iute” prezintă acum primul său capitol separat, „Furios şi iute: Hobbs & Shaw”, în care Dwayne Johnson şi Jason Statham devin protagonişti, reluându-şi rolurile lui Luke Hobbs şi Deckard Shaw.

Pe poziţia a treia în box office-ul nord-american se menţine lungmetrajul „Regele Leu/ Lion King”, de Jon Favreau, cu încasări de 11,9 milioane de dolari. Istoria din „The Lion King” este deja cunoscută din desenul animat care a avut succes acum 25 de ani. Regizorul Jon Favreau, cunoscut pentru „Cartea junglei”, a transformat legenda de acum un sfert de secol în lungmetraj live-action, vocile personajelor aparţinând unor vedete ca Beyoncé Knowles, Donald Glover, Seth Rogen şi John Oliver.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Angry Birds: Filmul 2/ The Angry Birds Movie 2”, de Thurop Van Orman, John Rice (10,5 milioane de dolari), „Poveşti de groază de spus pe întuneric/ Scary Stories to Tell in the Dark”, de André Øvredal (10 milioane de dolari), „47 Meters Down: Uncaged”, de Johannes Roberts (9 milioane de dolari), „Dora în căutarea Oraşului Secret/ Dora and the Lost City of Gold”, de James Bobin (8,5 milioane de dolari), „A fost odată la… Hollywood/ Once Upon a Time in Hollywood”, de Quentin Tarantino (7,6 milioane de dolari), „Blinded by the Light”, de Gurinder Chadha (4,45 de milioane de dolari), „Povestea incredibilă a lui Enzo/ The Art of Racing in the Rain”, de Simon Curtis (4,4 milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase