Home » D:News » Personajele din serialul ”Friends” au ajuns figurine în jocul Lego

Personajele din serialul ”Friends” au ajuns figurine în jocul Lego

Publicat: 22.08.2019
Personajele din serialul ”Friends” au ajuns figurine în jocul Lego
Compania care produce seturile Lego lansează un pachet dedicat serialului ”Friends”, care aniversează în luna septembrie 25 de ani de la premiera pe micile ecrane.

Cei de la Lego au oferit primele imagini ale setului care va fi disponibil începând de pe 1 septembrie.

Cunoscutele personaje sunt plasate în cafeneaua din serial, fiind reprodus spaţiul principal al localului inclusiv canapeaua galbenă şi fotoliul cafeniu, masa şi două scaune.

Printre elementele reproduse în joc se numără şi un ziar, 15 ceşti de cafea şi un semn pentru rezervarea mesei dar şi flori care pot fi asamblate.

Chiar şi faţada cafenelei Central Perk este inclusă, ca şi reflectoare specifice studiourilor TV.

Pachetul are peste 1.000 de piese şi include toate personajele principale, inclusiv Ross, Rachel, Chandler, Joey şi Phoebe. Fiecare figurină are propriile elemente inspirate de serial, tava şi cana pentru cafea folosite de Rachel, gogoaşa preferată de Monica, cutia de pizza specifică lui Joey şi o felie de pizza, laptopul lui Chandler şi chitara lui Phoebe ori mătura lui Gunther.

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase