Home » D:News » Sexsomnia, afecţiunea de care poţi suferi fără să-ţi dai seama

Sexsomnia, afecţiunea de care poţi suferi fără să-ţi dai seama

Sexsomnia, afecţiunea de care poţi suferi fără să-ţi dai seama
Publicat: 22.09.2019
Sexsomnia este o afecţiune de care multe persoane suferă, dar nu ştiu acest lucru.

Avem următoarea situaţie: EA se trezeşte masturbându-se, respirând greu şi chiar având orgasm, iar apoi adoarme la loc. Acest lucru se poate întâmpla chiar şi de trei ori pe săptămână. Oricât de încântător ar părea pentru o femeie, aceste episoade frecvente sunt principalele simptome ale sexsomniei, o tulburare de somn foarte rară care determină persoanele în cauză să se masturbeze sau să facă sex în somn.

De cele mai multe ori îţi poţi da seama de această afecţiune atunci când lenjeria intimă este umedă sau simţi că ţi-ai atins clitoristul. Frustrant este că nu poţi controla acest comportament şi nici nu poţi fi conştient de momentul în care are loc, decât după ce ai orgasm.

Sexsomnia se încadrează în aceeaşi categorie cu parasomnia, care presupune diferite activităţi de rutină, anormale care au loc între etapele de somn ale somnului adânc. Alte activităţi ale parasomniei sunt mersul în somn sau chiar mâncatul în somn sau mimarea acestei activităţi. Haideţi să aflăm împreună care sunt, de fapt, cauzele acestei afecţiuni, dar şi cu ce simptome vine la pachet şi cum poate fi tratată.

Citeşte continuarea pe CSID!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase