Home » D:News » Roboţi care dansează la bară, noua atracţie a unui club de noapte din Franţa – VIDEO

Roboţi care dansează la bară, noua atracţie a unui club de noapte din Franţa – VIDEO

Roboţi care dansează la bară, noua atracţie a unui club de noapte din Franţa – VIDEO
Publicat: 02.09.2019
Roboţi care dansează la bară sunt noua atracţie a unui club din Franţa, numărul inedit marcând aniversarea a cinci ani de la deschiderea SC-Club din Nantes, arată Sky News.

Doi roboţi cu camere de supraveghere în loc de capete vor urca pe scenă la Nantes şi vor dansa pentru clienţii unui club care aniversează astfel cinci ani de existenţă, potrivit Mediafax.

Maşinăriile dotate cu pantofi cu toc înalt sunt creaţia artistului britanic Giles Walker.

Artistul a explicat faptul că plasarea camerelor de supraveghere deasupra corpurilor care combină zone metalice şi porţiuni de plastic împrumutate de la manechine „se joacă pe marginea noţiunii de voyerism” şi pune întrebarea „cine deţine puterea între voyeur şi persoana care ştie că e observată”.

Artistul a dezvoltat acest concept în ultimul deceniu şi a prezentat roboţii la mai multe expoziţii în această perioadă.

Proprietarul clubului, Laurent Roue, a ţinut să precizeze că roboţii nu vor înlocui serviciile oferite de cele 10 persoane care oferă acelaşi gen de prestaţie în club, fiind mai degrabă un mod de a onora tehnologia.

O dansatoare angajată de clubul din Nantes a comentat că „Nu vor schimba domeniul. Nu ne vor înlocui. Nu facem o muncă vulgară. E o muncă artistică. E ceva ce e frumos şi roboţii nu vor schimba acest lucru”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase