Home » D:News » Un maestru bucătar, vedetă a televiziunii italiene, gătea cu canabis

Un maestru bucătar, vedetă a televiziunii italiene, gătea cu canabis

Publicat: 01.10.2019
Un maestru bucătar, vedetă a televiziunii italiene, gătea cu canabis
Maestrul bucătar Carmelo Chiaramonte, o vedetă a televiziunii italiene, a fost arestat sub suspiciunea de trafic de droguri, după ce poliţia a descoperit în locuinţa acestuia o jumătate de kilogram de canabis şi două plante de marijuana cu o înălţime de doi metri, potrivit The Guardian, citat de agenţia de presă Mediafax.

Chiaramonte, în vârstă de 50 de ani, ar fi declarat poliţiei că era „în căutare de noi arome” pentru preparate din bucătăria contemporană.

Poliţia a mai confiscat, pe 27 septembrie, din locuinţa acestuia, situată în Trecastagni, estul Siciliei, mai multe produse infuzate cu canabis, precum vinuri, ulei şi carne de ton.

Chiaramonte se descrie drept „consultant în agro-alimentaţie pentru bucătăria mileniului al treilea”, potrivit publicaţiei italiene La Sicilia.

Între timp, Chiaramonte a fost eliberat, în aşteptarea procesului.

Celebru pe insula natală, Sicilia, acesta lucrează ca chef la Katane Palace Hotel din Catania. A devenit celebru ca gazdă a unor programe TV culinare, iar una dintre emisiunile sale s-a numit „Immoral Recipes and Aphrodisiac Foods”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase