Home » D:News » Vulpea zărită în Bucureşti, printre blocuri, a fost capturată

Vulpea zărită în Bucureşti, printre blocuri, a fost capturată

Vulpea zărită în Bucureşti, printre blocuri, a fost capturată
Publicat: 22.11.2019
Vulpea surprinsă la începutul acestei săptămâni în Capitală a fost capturată de reprezentanţii asociaţiei „Visul Luanei”, iar în prezent se află în custodia acestora pentru observaţie, urmând a fi luată o decizie în privinţa animalului. Vulpea a fost consultată şi este sănătoasă.

„După 2 nopţi de aşteptare (şi o pisică prinsă din greşeală) am reuşit să capturăm cu ajutorul cuştii capcane vestita vulpe despre care se tot discuta zilele trecute în zona Calea Griviţei – Bucureşti”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Animalul se află, în prezent, la centrul asociaţiei unde a fost consultată, concluzia fiind aceea că este sănătos. Vulpea a fost vaccinată antirabic şi va fi ţinută sub observaţie până când va fi găsită cea mai bună soluţie pentru întoarcerea ei în libertate.

Asociaţia s-a mobilizat după ce un tânăr a postat pe Facebook, în urmă cu câteva zile, un video în care apare o vulpe printre blocuri, şi despre care bucureşteanul spunea că s-ar afla în zona „Ion Mihalache” din Capitală.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase