Home » D:News » Avertisment al exorciştilor legat de o carte care îi învaţă pe copii să invoce spiritele rele

Avertisment al exorciştilor legat de o carte care îi învaţă pe copii să invoce spiritele rele

Avertisment al exorciştilor legat de o carte care îi învaţă pe copii să invoce spiritele rele
Publicat: 20.12.2019
Asociaţia Internaţională a Exorciştilor i-a avertizat pe părinţi în legătură cu "Cartea Demonilor pentru copii", care îi învaţă pe micuţii cu vârsta de peste cinci ani cum să invoce demoni.

Publicată la începutul acestui an, cartea le arată copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani cum să invoce diverse spirite rele pentru a-şi rezolva problemele. Cartea le spune că pot invoca demonii desenând câteva simboluri simple.

„«Cartea Demonilor pentru copii» prezintă duhurile rele ca fiind ceva obişnuit şi chiar recomandat. Invitând copiii să se alieze cu ei, se profită, de fapt, de aceşti copii. Nu te încurci cu demonii!”, a avertizat preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Exorciştilor, părintele Francesco Bamonte, într-o declaraţie recentă, potrivit Mediafax.

„Această operă pentru copii urmăreşte o tendinţă din literatură şi cinematografie, închinarea la diavol este prezentată, mai nou, ca o alternativă normală la alte religii”, a mai spus preotul, adăugând că furnizarea unui astfel de material copiilor îi face să nu mai discearnă între bine şi rău.

Editura Koyama Press se apără prezentând cartea ca pe o „parodie paranormală care nu va aduce niciun demon în casele noastre”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase