Home » D:News » Un portret rar al reginei Elizabeth a II-a, alături de cei trei viitori regi, făcut public

Un portret rar al reginei Elizabeth a II-a, alături de cei trei viitori regi, făcut public

Publicat: 07.01.2020
Un portret al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii alături de cei trei viitori regi, prinţii Charles, William şi George, a fost făcut public, aceasta fiind abia a doua imagine oficială care îi prezintă pe cei mai importanţi patru membri ai casei regale, potrivit The Guardian.

Portretul a fost realizat pentru a marca începutul unui nou deceniu, pe 18 decembrie 2019, în Sala Tronului de la palatul Buckingham din Londra, reşedinţa oficială a reginei. Imaginea a fost publicată pe conturile oficiale ale familiei regale de pe reţelele de socializare online vineri.

Primul portret oficial în care au apărut regina, prinţul moştenitor Charles de Wales, în vârstă de 71 de ani, ducele William de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, şi prinţul George a fost realizat în aprilie 2016 şi a marcat a 90-a aniversare a lui Elisabeth a II-a. Imaginea a apărut şi pe o serie specială de timbre, potrivit Mediafax.

În al doilea portret, prinţul George, fiul în vârstă de şase ani al prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, este îmbrăcat cu pantaloni lungi cu imprimeu ecosez, în locul celor scurţi pe care îi poartă de obicei, şi cu o cămaşă albă.

Credit foto: Pofimedia

Regina poartă o rochie albă, accesorizată cu o broşă, iar, pe mâna stângă, are una dintre poşetele sale preferate.

Ambele portrete au fost realizate de fotograful Ranald Mackechnie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase