Home » D:News » Ce este şi cum se manifestă boala Lyme de care suferă şi Justin Bieber

Ce este şi cum se manifestă boala Lyme de care suferă şi Justin Bieber

Ce este şi cum se manifestă boala Lyme de care suferă şi Justin Bieber
Publicat: 10.01.2020
Starul muzicii pop Justin Bieber a anunţat miercuri, într-un mesaj publicat pe Instagram, că suferă de boala Lyme, care i-a fost diagnosticată recent şi care i-a afectat pielea, funcţiile creierului şi sănătatea în general, informează CNN.

Justin Bieber a spus că va aborda lupta sa cu boala în serialul documentar despre viaţa lui personală care va fi difuzat pe YouTube începând din 27 ianuarie.

„Au trecut câţiva ani de când am contractat virusul, urmez tratamentul potrivit pentru această boală incurabilă şi îmi voi reveni complet. Voi fi mai bine ca niciodată”, a scris cântăreţul în vârstă de 25 de ani.

Cu această ocazie, Bieber i-a criticat pe cei care au spus despre el că se comportă ca şi cum ar fi drogat: „Nu şi-au dat seama că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme, care mi-a afectat pielea, funcţiile creierului, energia şi sănătatea în general”.

Boala Lyme este infecţioasă şi se transmite prin muşcătura căpuşelor infectate de o bacterie numita Borrelia Burgdorferi. Majoritatea persoanelor care sunt muşcate de căpuşe nu dezvoltă boala Lyme. În cazul în care boala Lyme nu este depistată şi tratată la apariţia primelor simptome, infecţia poate afecta pielea, articulaţiile, sistemul nervos şi inima în câteva săptămâni sau luni de la infecţia iniţială.

Potrivit jurnaliştilor de la TMZ, Justin Bieber a petrecut o mare parte a anului trecut suferind, nediagnosticat, până când medicii şi-au dat seama ce nu este în regulă, potrivit Mediafax.

YouTube a anunţat că serialul documentar „Justin Bieber: Seasons” va avea 10 episoade şi prezintă imagini cu Justin Bieber înregistrând albumul său din 2015, „Purpose”. Reprezentanţii YouTube spun că „serialul va prezenta scene din viaţa privată a lui Bieber, inclusiv filmări de la nunta sa şi imagini cu cercul său de prieteni”.

Justin Bieber este un cântăreţ şi compozitor canadian de muzică pop şi R&B. După ce impresarul Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2009, Bieber şi-a lansat primul album oficial, intitulat „My World 2.0”, în 2010. Albumul a debutat pe primul loc în mai multe ţări şi pentru el Bieber a primit trei discuri de platină în SUA. La vârsta de 16 ani, Bieber devenea cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase