Home » D:News » Primul pasager privat către spaţiu, un miliardar japonez, caută prietenă pentru călătoria în jurul Lunii

Primul pasager privat către spaţiu, un miliardar japonez, caută prietenă pentru călătoria în jurul Lunii

Primul pasager privat către spaţiu, un miliardar japonez, caută prietenă pentru călătoria în jurul Lunii
Publicat: 14.01.2020
Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, care se pregăteşte să devină primul călător privat în spaţiu, caută o prietenă pentru călătoria în jurul Lunii şi a publicat un anunţ matrimonial în acest sens, arată Japan Times.

Antreprenorul japonez a afirmat că a apelat la această soluţie din cauza singurătăţii pe care o resimte la vârsta de mijloc.

Yusaku Maezawa a publicat un anunţ online arătând că este în căutarea unei prietene cu care să zboare în jurul Lunii la bordul rachetei SpaceX.

Miliardarul a încheiat recent o relaţie cu o actriţă japoneză şi anunţă că aşteaptă răspunsuri de la ”tinere în vârstă de 20 de ani şi peste” care îşi doresc să se bucure de viaţă la maxim.

Procesul alegerii unei partenere va fi transformat într-o emisiune TV pentru un seviciu de streaming online.

„Am trăit exact cum am vrut până acum”, a arătat Maezawa, care are trei copii cu două femei diferite.

„Am 44 de ani. Pe măsură ce se fac simţite sentimente de singurătate şi gol, singurul lucru la care mă gândesc e să iubesc mai departe o singură femeie”, explică miliardarul în anunţul dat publicităţii, potrivit Mediafax.

Termenul limită pentru aplicaţii este 17 ianuarie.

Yusaku Maezawa este fondatorul şi coordonatorul companiei Zozo. El a fost selectat să fie primul pasager privat pentru proiectul 2023 SpaceX pentru un zbor în spaţiu în jurul lunii. Afaceristul este cunoscut pentru interesul pe care îl arată pentru artă şi maşini sport.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase