Home » D:News » Cererea pentru servicii de videochat a explodat pe fondul pandemiei de coronavirus

Cererea pentru servicii de videochat a explodat pe fondul pandemiei de coronavirus

Cererea pentru servicii de videochat a explodat pe fondul pandemiei de coronavirus
Publicat: 17.03.2020
Cererea pentru serviciile de videochat a explodat după ce milioane de oameni au rămas blocaţi în case din cauza pandemiei COVID-19.

Este un „scenariu de vis” pentru cei care vând astfel de servicii, potrivit unei angajate din domeniu, Kate Kennedy, în vârstă de 25 de ani.

Tânăra a declarat, pentru New York Post, că şi-a deschis cont pe site-ul OnlyFans în urmă cu o săptămână şi are deja 100 de abonaţi care îi plătesc 10 dolari pe lună. La aceşti bani se adaugă bacşişurile generoase pe care Kennedy le primeşte. Femeia a câştigat într-o săptămâna suma pe care o primea înainte într-o lună.

Joslyn Jane, o altă tânără care lucrează în domeniu, a ajuns să câştige 1.700 de dolari pe săptămână. Înainte de pandemie, media săptămânală era de aproximativ 1.000 de dolari, potrivit femeii de 29 de ani.

Conţinut premium gratuit pentru adulţii italieni, timp de o lună

Platforma online dedicată filmelor pentru adulţi Pornhub a anunţat săptămâna trecută că oferă italienilor acces gratuit timp de o lună pentru conţinutul premium, pentru a-i ajuta în aceste săptămâni pe care trebuie să le petreacă în case.

Site-ul Pornhub a anunţat că va da acces liber utilizatorilor care accesează platforma din Italia, ţara europeană care a suferit cel mai mare impact al epidemiei cu noul coronavirus. Platforma online dedicată filmărilor pentru adulţi a anunţat că oferă italienilor acces gratuit timp de o lună pentru conţinutul premium de pe site.

„Pentru a vă ajuta în aceste săptămâni pe care le petreceţi închişi în case, pe tot parcursul lunii puteţi accesa PornHub Premium fără niciun fel de costuri şi fără să folosiţi cardul de credit”, a transmis compania.

Site-ul a anunţat şi că toate încasările de pe Modelhub vor fi donate pentru ajutorarea ţării care se confruntă cu restricţii nemaiîntâlnite, după ce a constatat cel mai mare număr de infectări cu noul coronavirus în Europa.

Oferta site-ului ar fi valabilă până în 3 aprilie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase