Home » D:News » Prinţul Charles a fost diagnosticat cu COVID-19

Prinţul Charles a fost diagnosticat cu COVID-19

Prinţul Charles a fost diagnosticat cu COVID-19
Publicat: 25.03.2020
Prinţul moştenitor Charles a fost diagnosticat cu COVID-19, iar simptomele sale sunt uşoare, potrivit ITV.

„Prinţul Charles a fost testat pozitiv pentru coronavirus”, se arată într-un comunicat oficial. „Are simptome uşoare, dar se simte bine şi a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei”, se arată în acelaşi comunicat.

Ducesa Camilla de Cornwall, soţia prinţului Charles, a fost testată, iar rezultatele sunt negative. Cei doi sunt în carantină la reşedinţa lor din Scoţia.

„Nu se ştie de unde a luat prinţul virusul, pentru că a participat la numeroase evenimente publice în ultimele săptămâni”, se arată în comunicat, citat de Mediafax.

Prinţul Charles are 71 de ani şi este primul în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Pugilistul Anthony Joshua se află în autoizolare, deşi nu a manifestat niciun simptom. În urmă cu 16 zile, acesta a luat parte la un eveniment unde s-a întâlnit cu Prinţul Charles şi cu Regina Elizabeth II.

„AJ se află în locuinţa sa urmănd regulile stabilite de autorităţi. El este în formă şi se simte bine. Le doreşte tuturor celor afectaţi o însănătoşire rapidă şi le mulţumeşte celor din prima linie”, a anunţat un reprezentant al boxerului.

Joshua va trebui să îşi apere titlurile IBF, WBA şi WBO de la categoria supergrea în faţa lui Kubrat Pulev. Evenimentul ar trebui să aibă loc pe 20 iunie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase