Home » D:News » Mesaje pozitive şi fotografii uluitoare trimise de astronauţii de pe ISS celor de pe Terra

Mesaje pozitive şi fotografii uluitoare trimise de astronauţii de pe ISS celor de pe Terra

Mesaje pozitive şi fotografii uluitoare trimise de astronauţii de pe ISS celor de pe Terra
Publicat: 31.03.2020
Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS) au transmis imagini uluitoare ale Terrei aşa cum se vede din spaţiu, dar şi mesaje pozitive pentru locuitorii planetei, afectaţi de pandemia de coronavirus.

Astronauţii de pe ISS au trimis noi imagini uluitoare ale Terrei văzute din spaţiu. „Chiar şi în cele mai dificile momente, trăim pe o planetă frumoasă. Fii puternică, planetă Pământ, suntem în aceeaşi barcă”, a scris astronautul NASA Andrew Morgan pe Twitter.

Acesta nu este singurul astronaut care a realizat fotografii care să le aducă aminte celor de pe Terra cât de frumoasă şi fragilă este planeta.

Astronautul NASA Jessica Meir a publicat imagini foarte frumoase cu hashtag-ul #EarthStrong (Pământul puternic), adoptat şi de colegii săi.

„Este zi sau noapte? Fără filtru aici, în timp ce făceam fotografii ale cerului în urmă cu câteva săptămâni, Luna era atât de strălucitoare încât lumina Pământul în jos. Noapte bună, Pământ, să fie lumină!”, a scris Meir pe Twitter.

Săptămâna trecută, Meir a publicat şi o fotografie a Algeriei care arăta ca o pictură: „Trimit vibraţii pozitive de luni, Mamei Pământ şi tuturor locuitorilor. Încă arată uluitor de aici de sus”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase