Home » D:News » Apple dublează donaţiile în China pentru eforturile de recuperare în urma COVID-19

Apple dublează donaţiile în China pentru eforturile de recuperare în urma COVID-19

Apple dublează donaţiile în China pentru eforturile de recuperare în urma COVID-19
Publicat: 04.04.2020
Apple a dublat donaţia pentru eforturile Chinei de a combate COVID-19 la peste 7 milioane de dolari. Apple a donat deja o parte din suma promisă, prin intermediul Fundaţiei Chineze, transmite Reuters.

CEO-ul Tim Cook a anunţat, într-o postare pe Twitter, săptămâna trecută că Apple a donat 10 milioane de măşti pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii din SUA şi Europa, pe care le-a obţinut prin reţelele de aprovizionare.

Donaţiile au venit din partea directorilor bogaţi şi a corporatiştilor din întreaga lume, ca metodă de combatere a coronavirusului, care a ucis peste 42.000 de oameni la nivel global.

Apple a donat deja o parte din suma promisă, prin intermediul Fundaţiei Chineze pentru reducerea sărăciei din Beijing. Motivul principal este sprijinirea a şase spitale din Hubei, inclusiv spitalul Leishenshan din Wuhan.

„China a arătat un spirit şi o rezistenţă incredibile în timpul focarului de COVID-19 şi suntem recunoscători echipelor, partenerilor şi clienţilor noştri pentru sprijinul acordat în aceste perioade provocatoare”, a spus Cook într-un mesaj.

Apple a avertizat luna trecută că este puţin probabil să-şi îndeplinească îndrumările de vânzări din trimestrul lunii martie, deoarece acumularea fabricilor chineze care produc iPhone-uri a fost mai lentă decât se aştepta după săptămâni de închideri, potrivit Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase