Home » D:News » GÂNDUL.RO demarează campania „Suntem cu Gândul la voi!” Apelaţi la ajutor şi noi împreună cu partenerii noştri vom răspunde!

GÂNDUL.RO demarează campania „Suntem cu Gândul la voi!” Apelaţi la ajutor şi noi împreună cu partenerii noştri vom răspunde!

GÂNDUL.RO demarează campania „Suntem cu Gândul la voi!” Apelaţi la ajutor şi noi împreună cu partenerii noştri vom răspunde!
Publicat: 08.04.2020

#Suntem cu Gândul la voi!

Suntem în plină pandemie. Spitalele sunt afectate şi necesită ajutorul nostru – echipamente de protecţie, alimente… 500,0000 de contracte de muncă au fost suspendate, iar numeroşi oameni au intrat în şomaj şi cu greu reuşesc să îşi întreţină familiile, având nevoie de ajutor. Doctorii sunt alarmaţi şi frica se simte în jur. Sute de alţi pacienţi cu alte afecţiuni pre-existente se află în dificultate având în vedere presiunea la care sistemul medical este supusă în fiecare zi. Luptăm cu un inamic necunoscut, iar cei din tranşee sunt medicii, asistentele, politstii, pompierii smurd, jandarmii care încearcă să câştige, nu doar o luptă ci întreg războiul.

GÂNDUL.RO lansează campania Suntem cu Gândul la voi! şi doreşte să facă un apel tuturor celor care au nevoie de ajutorul comunităţii să ne scrie şi să ne spună povestea lor! Fie că este vorba despre spitale care au nevoie de echipamente medicale, alimente pentru bolnavii din spitale şi echipamente de protecţie sau despre familii care nu mai au nici un venit şi traiul de zi cu zi devine greu de susţinut! Noi suntem Cu Gândul la voi! şi facem un apel tuturor celor din România să se alăture campaniei. Pentru supereroii din linia 1, pentru eroii de acasă care respectă indicaţiile autorităţilor, facem tot posibilul să trecem împreună peste aceste clipe dificile! Despărţiţi, dar împreună!

Acesta este un moment de cumpănă istoric şi mai presus de toate trebuie să înţelegem cu toţii că pentru a trece cu bine de aceste clipe avem nevoie curaj, luciditate şi asumarea răspunderii.

Toţi cei care au nevoie de ajutorul nostru ne pot scrie la [email protected] sau ne pot da mesaj la 0774gândul (0774426385) unde să ne lase, nume întreg, vârsta, mail-ul, numărul de telefon, povestea lor şi cu ce am putea noi sau comunitatea să îi ajutăm!

Suntem ”Cu Gândul la Voi!” – Despărţiţi, dar împreună!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase