Home » D:News » Gestul unei fetiţe românce faţă de carabinierii italieni – FOTO

Gestul unei fetiţe românce faţă de carabinierii italieni – FOTO

Publicat: 17.04.2020
O fetiţă româncă de 8 ani le-a dus cadou de Paşti carabinierilor din Ruvo dulciuri coapte de ea, în semn de mulţumire pentru că îşi riscă sănătatea.

La Gazzetta del Mezzogiorno scrie că fetiţa de 8 ani, italiano-româncă, a copt dulciuri şi le-a dus cu ocazia sărbătorile de Paşte la staţia de carabinieri din Ruvo (Puglia).

„Am vrut să vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi în fiecare zi şi mai ales în acest timp!” a spus fetiţa.

Carabinierii, uimiţi şi emoţionaţi, au lăsat-o pe fetiţă să intre şi, pe lângă dulciuri, fetiţa i-a înmânat comandantului staţiei şi o scrisoare în care a vrut să îşi exprime recunoştinţa.

„Vă mulţumim pentru reprezentarea mândriei italiene”, a scris fetiţa, adăugând: „vă mulţumim pentru protejarea şi riscarea sănătăţii dumneavoastră!”. Pe scrisoare copila a desenat un curcubeu şi a scris „totul va fi bine”.

Militarii i-au oferit, la rândul lor, fetiţei o şapcă şi celebrul lor calendar istoric, potrivit Mediafax.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase