Home » D:News » Mica sirenă şi Mickey Mouse, înecaţi în Casa del Papel. Netlix a depăşit Disney

Mica sirenă şi Mickey Mouse, înecaţi în Casa del Papel. Netlix a depăşit Disney

Mica sirenă şi Mickey Mouse, înecaţi în Casa del Papel. Netlix a depăşit Disney
Publicat: 17.04.2020
În această săptămână, Netflix (simbol bursier – NFLX) a depăşit ca valoare de piaţă Disney, după recordul atins de preţul acţiunilor sale de miercuri, care înregistrau o creştere de 3,2%, până la 426,75 dolari per acţiune.

Astfel, valoarea de piaţă a companiei Netflix a ajuns la 187,3 miliarde dolari, ceea ce depăşeşte uşor valoarea de piaţă a gigantului Walt Disney, de 186,6 miliarde de dolari.

Miercuri, acţiunile Disney se depreciau cu 2,5% pe bursa americană.

Premiera celui mai recent sezon din Casa del Papel, cel mai urmărit serial în altă limbă decât engleza de pe Netflix, a fost cea mai vizionată din lume, potrivit companiei Parrot Analytics.

De creşteri are parte şi retailerul online Amazon. Acţiunile sale au crescut, marţi, cu peste 4%, la un nou nivel istoric, ceea ce a oferit companiei o capitalizare bursieră de peste 1.100 de miliarde de dolari, potrivit Mediafax.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase