Home » D:News » NU încercaţi asta acasă! Injecţiile cu dezinfectant, tratamentul sugerat de Donald Trump pentru a scăpa de COVID-19

NU încercaţi asta acasă! Injecţiile cu dezinfectant, tratamentul sugerat de Donald Trump pentru a scăpa de COVID-19

NU încercaţi asta acasă! Injecţiile cu dezinfectant, tratamentul sugerat de Donald Trump pentru a scăpa de COVID-19
Publicat: 24.04.2020
Preşedintele SUA a şocat lumea medicală după ce a susţinut că ar trebui realizate studii pentru a descoperi dacă înfecţia cu coronavirus ar putea fi tratată prin injectarea cu dezinfectant.

Donald Trump a stârnit mai multe discuţii după ce a sugerat că infecţia cu COVID-19 ar putea fi tratată cu ajutorul injecţiilor cu dezinfectant.
„Deci, înţeleg că dezinfectantul omoară bacilul într-un minut. Un singur minut. N-am putea face un studiu pentru a vedea dacă injecţiile cu dezinfectant au acelaşi efect? Ar fi interesant!”, a spus Trump, potrivit  bbc.co.uk.

Preşedintele SUA a controversat lumea medicală după ce a susţinut că ar trebui realizate studii pentru a descoperi dacă înfecţia cu coronavirus ar putea fi tratată prin injectarea cu dezinfectant.

De asemenea, Trump a propus ca pacienţii să fie iradiaţi cu raze ultraviolete, dar ideea a fost respinsă de un reprezentant al sistemului medical din SUA.

În timpul conferinţei de presă pe tema coronavirusului un oficial al administraţiei Trump a susţinut că, potrivit unui studiu, virusul ar fi slabit dacă ar fi expus la lumina soarelui, potrivit Gândul!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase