Home » D:News » Primul rezultat în cazul testării milionarului Viorel Cataramă care a vrut să se infecteze cu COVID-19

Primul rezultat în cazul testării milionarului Viorel Cataramă care a vrut să se infecteze cu COVID-19

Publicat: 14.05.2020
Primul rezultat în cazul testării milionarului Viorel Cataramă care a vrut să se infecteze cu COVID-19
Milionarul Viorel Cataramă a fost testat, joi, pentru COVID-19, după ce, în urmă cu o săptămână a mers într-un focar din localitatea Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, pentru a se infecta.

Primul rezultat indică faptul că acesta nu este purtător al virusului.

Clinica Ok Medical, unde s-a testat Viorel Cataramă, a transmis, joi, că a prelevat probe de la domiciliul pacientului şi le face publice cu acordul acestuia.

„În cursul zilei de 14.05.2020, ora 11.30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testării RT-PCR şi anticorpi IgG si IgM SARS COV2. La ora redactării prezentului comunicat, 14.05.2020, 12.15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG şi IgM este negativ”, se arată în comunicatul transmis de clinică.

Potrivit documentului citat, rezultatul indică absenţa anticorpilor SAR COV2, „ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubaţie (5-10 zile de la infectare)”.

Rezultatul testului RT-PCR, va fi comunicat public vineri.

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers, în data de 7 mai în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde peste 70 de persoane erau infectate cu noul coronavirus, potrivit Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase