Home » D:News » Un vechi oraș din Noua Zeelandă a fost scos la vânzare pentru 7,5 milioane de dolari

Un vechi oraș din Noua Zeelandă a fost scos la vânzare pentru 7,5 milioane de dolari

Publicat: 03.07.2020
Un vechi oraș din Noua Zeelandă a fost scos la vânzare pentru 7,5 milioane de dolari
Sursa foto: Facebook Old West Town

Pasionații de Vestul sălbatic pot deține acum o parte din istoria frontierei americane, după achiziționarea unui întreg oraș vechi din Noua Zeelandă, relatează CNBC.

Mellonsfolly Ranch – situat pe un lot de peste 360 de hectare aflat pe insula de nord a Noii Zeelande – este de vânzare pentru 7,5 milioane de dolari și vine cu 10 clădiri tematice, precum și cu o afacere cu miere de Manuka.

Orașul tribut a fost construit în 2006 de un entuziast pasionat de cowboy, ca omagiu adus unui oraș de frontieră din Wyoming din 1860.

Poți cumpăra Mellonsfolly Ranch pentru 7,5 milioane de dolari

Orașul dispune de un „salon autentic și autorizat”, o judecătorie care poate fi folosită și drept cinema, un birou al șerifului și un salon de biliard. Există, de asemenea, trei locuințe, reședința principală plus două case pentru închiriat, care pot găzdui până la 22 de persoane.

Orașul a trezit interesul cumpărătorilor din Hong Kong, SUA, precum și a celor autohtoni

Situat la aproximativ șase ore cu mașina de Auckland, locația funcționează în prezent ca hotel boutique, cu tarife de închiriere ce încep de la 5.000 de dolari pe noapte, scrie Mediafax.

Până în prezent, listarea a trezit interesul cumpărătorilor din Hong Kong și din mai multor state din SUA, precum și a cumpărătorilor autohtoni.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase