Home » D:News » Cât costă casa modulară creată de un designer clujean. Vine complet mobilată și utilată

Cât costă casa modulară creată de un designer clujean. Vine complet mobilată și utilată

Cât costă casa modulară creată de un designer clujean. Vine complet mobilată și utilată
Sursa foto: Gosho Facebook
Publicat: 06.09.2020

Un designer clujean, Gosho Stefanov, a creat o casă modulară de doar 30 de metri pătraţi, complet mobilată şi utilată. Casa costă în jur de 30.000 de euro. Modelul pilot a fost vândut la scurt timp de la lansare şi, pentru că cererea este mare, clienţii au fost trecuţi pe liste de așteptare.

Gosho Stefanov, un designer din Cluj, a creat o casă modulară în stil scandinav care poate fi montată oriunde. Locuinţa vine la cheie, e complet mobilată şi poate fi transportată în maximum o zi cu o platformă de tip trailer şi o macara.

„Casa noastră are 30 de metri pătraţi. Poţi să îţi alegi oricând ce fel de privelişte poţi să ai. Are o bucătărie complet amenajată cu absolut tot ce îţi doreşti şi o toaletă foarte mişto cu un geam foarte mare şi poţi să te bucuri în natură de un duş elegant şi modern”, a declarat Alexandra Crăciun, marketing manager.

Cât durează construirea casei modulare

Preţul unei astfel de case porneşte de la 30.000 de euro.

„Modulară înseamnă că poţi să îţi cumperi de la 30 de metri pătraţi la 60 şi chiar mai mare. Costă undeva de la 30.000 de euro în funcţie de opţiunile pe care le adaugi. Durează cam două luni de zile. Noi o facem aici, la Cluj. Avem listă de aşteptare pentru ele”, mai spune Alexandra Crăciun, potrivit Mediafax.

Când a văzut casa, Paula nu a stat pe gânduri şi a cumpărat-o. Vrea să o monteze într-un sat de lângă Cluj, într-o curte plină cu verdeaţă.

„A fost exact ce mă aşteptam”

„Eu de multă vreme visam la aşa ceva. Nu o iau numai aşa ocazional. O să fie un loc să trăiesc acolo. Dacă eşti un om care ştii să drămuieşti banii, nu e o chestie greu de cumpărat”, crede Paula Rădulescu, una dintre cliente.

Întrebată care a fost prima impresie după ce a întrat în casă, ea a răspuns: „Wow. A fost exact ce mă aşteptam”.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase