Home » D:News » Au apărut primele imagini cu iPhone 12

Au apărut primele imagini cu iPhone 12

Au apărut primele imagini cu iPhone 12
Publicat: 16.10.2020

Apple a anunțat seria iPhone 12 în urmă cu doar două zile, iar lansarea oficială va avea loc abia peste o săptămână, pentru primele două modele: modelul standard și cel Pro.

Ne așteptăm ca săptămâna viitoare, Apple să ofere telefoanele spre testare, pentru a avea review-uri disponibile în perioada lansării, însă deja primul „hands on” a avut loc. Apple a oferit telefonul către postul de televiziune american ABC News chiar a doua zi după lansare, unde Becky Worley le-a prezentat.

iPhone 12 a apărut prima dată pe video la matinalul Good Morning America

Acestea sunt primele imagini reale cu iPhone 12 care nu au ca sursă un clip video sau fotografii de presă de la Apple. Telefoanele au fost prezentate în SUA în cadrul emisiunii Good Morning America, de pe ABC News și au apărut destul de puțin în imagini, fiind vorba despre o un matinal, la care nu se uită obligatoriu publicul pasionat de tehnologie.

Becky Worley a avut la îndemână două telefoane, modelul iPhone 12 standard în culoarea albastră și modelul iPhone 12 Pro în culoarea Pacific Blue, culoarea în care apare în toate materialele de presă. Acestea par să fie identice din punct de vedere al dimensiunilor, iar toate părțile telefoanelor par a fi complet plate. Nici spatele din sticlă și nici ecranul nu ies în relief peste rama metalică exterioară.

Citește ontinuarea pe Go4it!

A fost lansat iPhone 12 cu 5G. Cum arată, ce dotări are și cât costă

Se lansează iPhone 12 cu 5G? Ce spun experții după mesajul lui Tim Cook, CEO-ul Apple

Un iPhone 12 vândut de compania Caviar poate să coste și 12.000 de dolari

iPhone 12 Pro Max vine echipat cu ecran la 120 Hz

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase