Home » Lumea digitală » iPhone 12 Pro Max vine echipat cu ecran la 120 Hz

iPhone 12 Pro Max vine echipat cu ecran la 120 Hz

Publicat: 30.08.2020

Apple aduce tehnologii deja la modă printre posesorii de telefoane cu Android și la gama iPhone.

Acționând după principiul „noi le facem mai bine”, Apple se alătură trendului pentru ecrane cu rată crescută de împrospătare a imaginii, livrând pe noul iPhone un ecran OLED cu rată de refresh la 120 Hz, care însă funcționează la 60Hz în majoritatea timpului. Nu, nu este vorba de vreo păcăleală din partea Apple, compania optimizând doar consumul bateriei incluzând în schemă și o tehnologie pentru rată variabilă de actualizare a imaginii, comutabilă în jos atunci cânt imaginile redate sunt predominant statice.

iPhone 12 Pro Max vine cu ecran OLED ultra-rapid și mod de captură slo-mo 4K

Astfel, telefonul va putea reda imagini mai fluide decât până acum, fără compromisul unui acumulator mai mare sau autonomie sesizabil redusă.

Aflat la fază de testare, un presupus exemplar iPhone 12 Pro Max apare deja într-o serie de poze-spion, surprinzând ecranul cu decupaj la fel de agresiv ca la modelul anterior. În mod evident, Apple înclină spre avantajele unei camere frontale mai performantă și set de senzori cuprinzător, administrând „bretonul” rezultat prin optimizări la nivelul interfeței iOS.

Citește continuarea pe Go4it!

Imaginile cu huse de iPhone 12 confirmă noul design

iPhone 12 ar putea avea prețuri mai mari decât se așteptau experții

Apple ar putea lansa seria iPhone 12 fără ecrane la 120 Hz

iPhone 12 Pro va avea design inspirat de iPhone 4 şi noile iPad Pro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase