Home » D:News » Familia regală a României și-a făcut canal de Youtube

Familia regală a României și-a făcut canal de Youtube

Familia regală a României și-a făcut canal de Youtube
Publicat: 28.10.2020

Familia regală a României și-a făcut canal de Youtube. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Casei Regale. Pe noua interfață, oamenii vor putea să vadă sute de filme documentare, știri video și filme despre regii și reginele României, dar și un vlog al Majestății Sale Margareta.

Familia Regală a României are un nou canal de Youtube. Cei care îl vor accesa vor găsi numeroase informații în format video despre regii și reginele României.

De asemenea, vor fi informații de actualitate despre activitățile și preocupările Casei Regale. Anunțul a fost făcut pe pagina oficiala de Facebook a Familiei Regale a României.

„Noul canal Youtube Familia Regală. 185 de filme documentare și 230 de știri video despre Familia Regală a României. La capitolul PLAYLIST găsiți colecții de filme despre Regele Mihai I, Regina-Mamă Elena și ceilalți regi și regine ale României, precum și vlogurile la zi ale Majestății Sale Margareta”, scrie pe pagina de FB a Casei Regale.

Vă recomandăm să citiți și:

Sfârşitul monarhiei în România. În ce condiţii a avut loc abdicarea regelui Mihai I

Românca Elisa Leonida Zamfirescu, prima femeie inginer din lume. S-a căsătorit pe front şi a renunţat să fie plătită mai mult

De la un exil dureros la o căsătorie fericită: viaţa lui Mihai I, ultimul rege al României

Ultimele imagini cu Regele Mihai înainte de retragerea din viaţa publică

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase