Home » D:News » Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfășura anul acesta online

Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfășura anul acesta online

Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfășura anul acesta online
Credit foto: Shutterstock
Publicat: 13.11.2020

Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfășura în acest an online, sâmbătă, de la ora 19.00. Vizitatorii virtuali vor putea urmărir pe pagina de Facebook a instituției prezentăruile făcute de specialiștii muzeului.

Potrivit unui comunicat al Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Noaptea Muzeelor se va desfășura anul acesta online pe pagina de Facebook a instituției, unde, sâmbătă, între orele 19.00 și 23.00, vizitatorii virtuali vor putea urmări online prezentările făcute de specialiștii muzeului.

Astfel, de la ora 19.00, Angela Petrescu va vorbi despre pământul cel mai tânăr al României, Delta Dunării, și despre cele peste 250 de specii de păsări care cuibăresc aici, iar de la ora 21.00 Alexandru Iftime, biolog și muzeograf la Muzeul Antipa, va explica de ce Marea Neagră este considerată de unii oceanologi un unicat hidrobiologic și va spune care sunt speciile de pești și de nevertebrate care o populează.

Când se va încheia Noaptea Muzeelor la Antipa

Ediția online a Nopții Muzeelor la Antipa se va încheia la ora 23.00 cu o prezentare susținută de Tiberiu Sahlean despre fascinanta lume a viețuitoarelor cu sânge rece.

„Împreună cu specialistul muzeului vom face o incursiune în ‘Reptilia’, expoziție care vă provoacă să lăsați prejudecățile la o parte și să observați comportamentul unora dintre cele mai fascinante viețuitoare”, se arată în comunicat.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase