Home » D:News » Trotinetă electrică 100% reciclabilă și cu senzori pentru detectarea accidentelor, lansată de Bolt

Trotinetă electrică 100% reciclabilă și cu senzori pentru detectarea accidentelor, lansată de Bolt

Publicat: 07.12.2020

Bolt, principala platformă europeană de mobilitate, lansează cea de-a patra generație a trotinetei electrice, alimentată de un hardware și un software inovatoare, pentru a deveni cel mai sigur model de pe piață. Trotineta va putea fi folosită începând de anul viitor.

Potrivit reprezentanților platformei Bolt, noua trotinetă este echipată cu senzori pentru a detecta accidentele, căzăturile, frânarea bruscă și modurile nesigure de condus. Construcția trotinetei este optimizată pentru o stabilitate suplimentară și o manevrare sigură, având cel mai coborât centru de greutate, o gardă la sol mai mare, un unghi de rulare îmbunătățit și o greutate foarte redusă.

Trotineta este 100% reciclabilă

Anvelopele pneumatice oferă o aderență sporită și sunt potrivite, în special, pentru condițiile meteorologice dificile, permițând o distanță de frânare mai mică, viraje mai sigure și plimbări mai confortabile pe pietre sau suprafețe inegale. De asemenea, trotineta este 100% reciclabilă, cu o durată de viață estimată la 60 de luni.

Un set de caracteristici hardware și software, cum ar fi detectarea frânării bruște și alertele vocale inteligente, permite trotinetei Bolt 4 să minimizeze riscul de accidente, prin educarea și avertizarea călătorilor, alertarea pietonilor și prin avertizarea echipelor locale, gata să reacționeze oricând este necesar.

A patra generație a trotinetei electrice Bolt

Bolt 4 este proiectată și construită integral de echipa Bolt, iar designul trotinetei și soluția unică de schimbare a bateriei sunt în curs de brevetare, potrivit Mediafax.

Cea de-a patra generație a trotinetei electrice Bolt va fi lansată pentru prima dată la Bergen, Norvegia, la începutul anului 2021. Anul acesta, platforma europeană de mobilitate a lansat trotinete electrice și în România, la București, Cluj-Napoca și Constanța.

Bolt oferă în prezent servicii de micromobilitate în 45 de orașe și 15 țări din Europa. În 2021, compania își va extinde serviciul de partajare a trotinetelor și bicicletelor electrice pentru a acoperi peste 100 de orașe.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase