Home » D:News » Ghete călduroase pentru zilele friguroase de iarnă

Ghete călduroase pentru zilele friguroase de iarnă

Publicat: 15.12.2020

Iarna începe să-și intre cu adevărat în drepturi și pare să fie din ce în ce mai amenințătoare. Ei bine, cum nu putem protesta, ne adaptăm schimbărilor vremii și ne împrietenim cu ele.

Marelbo îți recomandă pentru această perioadă încălțăminte comodă și impermeabilă, mai ales că zilele friguroase par să fie din ce în ce mai dese. De asemenea, orientează-te către modele care “îmbracă” mai mult piciorul pentru că știm destul de bine că “iarna nu-i ca vara”.

Ghete elegante sau casual – modele perfecte pentru această perioadă

Fie ele elegante sau casual, ghetele reprezintă piese de rezistență atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Sunt atât de populare că nu mai au nevoie de nicio prezentare. Totuși, noi nu ne putem abține. Sunt perfecte și chiar mai mult de-atât. Se potrivesc cu fuste și cu pantaloni. Cu ținute casual sau mai elegante. Le porți atunci când știi cu ce să te îmbraci, dar și atunci când nu știi. Atunci când te grăbești să duci copiii la școală, dar și când mergi la întâlnirea cu clientul. Le porți la cumpărături, dar și când vrei să bei o cafea cu prietenele. Ei bine, se potrivesc cu multe lucruri și în multe situații, dar mai ales, se potrivesc cu tine.

Ghetele protejează mai bine piciorul, deoarece carâmbul (partea superioară a ghetei) este realizat până la nivelul gleznelor sau chiar mai sus, spre genunchi. Șireturile îți permit o strângere mai fermă pe picior pentru confort și siguranță în mers. Acestea pot fi purtate până ce iarna își intră complet în drepturi și le schimbăm cu niste ghete îmblănite, călduroase și foarte confortabile.

De asemenea, ghetele arată foarte bine în combinație cu rochiile din tricot și puloverele mai lungi. Sunt ușor de curățat dacă optezi pentru cele din piele netedă. Cele din piele întoarsă de tip bufo, necesită o curățare mai atentă și meticuloasă, însă efectul vizual al acestor ghete este unul care merită orice efort.

Ghetele Marelbo sunt realizate atât cu șiret, cât și cu fermoar în lateral pentru a alege modul de încălțare cel mai comod.

În colecția noastră vei găsi o mulțime de ghete pentru această perioadă de tranziție, care să te protejeze de apă, noroi sau frig. Cu toc sau cu talpă joasă, cu carâmb mai înalt sau la baza gleznei, negre sau bordo, ghetele Marelbo sunt de nelipsit din orice garderobă.

Alege încălțăminte de calitate care să te protejeze în zilele friguroase de iarnă. Cumpără încălțăminte realizată în România de meșteșugari pricepuți care înțeleg perfect nevoile tale din această perioadă. Alege prețurile avantajoase de producător și bucură-te de economiile familiei tale.

Intră pe site-ul marelbo.com si adaugă în coș pantofii sau ghetele care-ți plac. Iarna nu trebuie să fie despre alegeri plictisitoare, ci despre alegeri inspirate. Și confortabile. Și călduroase. Și …continuă tu lista.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase