Home » D:News » Şoferii Uber înregistrează cereri record în Statele Unite ale Americii

Şoferii Uber înregistrează cereri record în Statele Unite ale Americii

Publicat: 14.04.2021
Şoferii Uber înregistrează cereri record în Statele Unite ale Americii
Sursa foto: Unsplash

Şoferii Uber înregistrează cereri record, pe măsură ce restricţiile se răresc în SUA. Rapoartele serviciului de ride-sharing arată rezervări record, pentru situaţia pe care o întâmpinăm de mai bine de un an.

Divizia de mobilitate Uber a realizat o rată de rezervare brută de 30 miliarde de dolari, cu rezervări zilnice în creştere cu 9% în martie, faţă de luna precedentă.

Şi Uber Eats o duce bine în SUA.

Livrarea de alimente a adus cu 52 de miliarde de dolari mai mult

Livrarea de alimente a adus cu 52 de miliarde de dolari mai mult, însemnând o creştere de peste 150% faţă de martie anul trecut, înainte de pandemie.

Cu toate acestea, rezervările brute indică doar totalul valorii fiecărei comenzi, nu şi banii pe care Uber i-a câștigat luna trecută, potrivit Mediafax.

În acelaşi raport, americanii au recunoscut că au fost nevoiţi să mărească bonusurile pentru a-i scoate pe şoferi din case.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase