Home » D:News » Turnul înclinat din Pisa s-a redeschis, iar turiştii pot cumpăra bilete valabile un an

Turnul înclinat din Pisa s-a redeschis, iar turiştii pot cumpăra bilete valabile un an

Turnul înclinat din Pisa s-a redeschis, iar turiştii pot cumpăra bilete valabile un an
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 05.05.2021

Turnul din Pisa s-a redeschis vizitatorilor, după o lungă perioadă de închidere. Acum turiştii pot achiziţiona un bilet cu valabilitate de un an şi pot vizita tot complexul.

Turnul înclinat din Pisa s-a redeschis vizitatorilor. Până acum, s-au vândut aproximativ 500 de bilete.

„A fost cu adevărat emoţionant să văd atât de mulţi oameni aici, în această piaţă, după atât de mult timp, în afară de pauza din iulie şi august, acesta este în sfârşit un nou început”, a declarat Roberto Cela, director tehnic al Operei della Primaziale Pisana, potrivit AP.

Acum, turiştii pot cumpăra şi un bilet unic, care este valabil un an. Acesta oferă vizitatorilor şansa de a vedea nu doar turnul, ci şi celelalte monumente şi muzee din complex.

Turnul a fost construit în 1173 şi a început să se încline imediat

„Deci, acest bilet, un singur bilet care, în realitate, pune multe lucruri laolaltă, include Piazza del Duomo cu patru monumente şi două muzee, care sunt importante şi necesită timp, aşa că am venit cu ideea de bilete care să le permită vizitatorilor să revină”, a spus Roberto Cela, potrivit Mediafax.

Turnul a fost construit în 1173 şi a început să se încline de îndată ce a fost finalizat. Însă, în anul 1964, din motive de siguranţă, turnul a fost închis publicului pentru restaurare şi restructurare. El a fost deschis din nou în anul 2001.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase